Avantajele foliilor de protecție solară, securizare și anti-efractie

Interesul pentru protecție a crescut destul de mult în ultimii ani. Fie că sunt interesați de protecție împotriva razelor UV, fie că își doresc mai multă siguranță pentru mediul în care trăiesc, oamenii caută tot mai mult tipuri de folii pentru geamuri.

Aplicând o folie reflexivă pe geamuri, temperatura din casa sau birou va scădea, în timp ce prin montarea unei folii antiefracție, siguranța și liniștea sunt mult îmbunătățite.

Foliile destinate geamurilor se împart în 3 categorii:

 

FOLIILE DE PROTECȚIE SOLARĂ

Foliile de protecție solară produse de Bruxsafol oferă soluții inteligente, cu un impact pozitiv, atât asupra mediului, cât și asupra utilizatorului.

Foliile de protecție solară aduc un plus de confort. Dacă utilizați folii de protecție solară într-o încăpere, asigurați un echilibru termic spațiului, obținând totodată economie la energie, deoarece în timpul verii este menținută răcoarea, iar în timpul iernii este limitată pierderea căldurii din încăpere. Aceste folii filtrează razele UV emise de soare, înlăturând efectul dăunător pe care acțiunea acestora îl are asupra sănătății. Foliile UV ajută și la protejarea obiectelor care se afla în interior, prevenind decolorarea sau deteriorarea acestora.

 

 

 

 

 

 

AVANTAJELE FOLIILOR DE PROTECȚIE SOLARĂ BRUXSAFOL:

 • Reduc căldura solară și radiația, controlând supraîncălzirea încăperilor;
 • Protejează împotriva razelor UV, reducând decolorarea obiectelor expuse;
 • Reduc pierderile de căldură și oferă un echilibru termic, micșorând implicit costurile cu energia;
 • Reglează cantitatea de lumină care intră în interior, resping și absorb căldura, iar în același timp, blochează razele ultraviolete;
 • Echilibrează diferențele de temperatură în clădiri, asigurând un climat plăcut;
 • Creează intimitate și confort sporit prin controlarea luminozității puternice;
 • Îmbunătățesc estetica clădirilor, asigurând totodată un plus de funcționalitate.

 

Foliile anti efracție și cele de securizare sunt folii definite de scopul pentru care sunt folosite. Foliile anti efracție sunt destinate protejării geamurilor de spargeri și furturi, pe când cele de securitate ne protejează sănătatea și integritatea corporală împotriva rănirii cu cioburi.

FOLII BRUXSAFOL DE SECURIZARE

Foliile de securizare reduc riscul rănirilor cu cioburi cauzate de spargerea geamurilor, datorită faptului că cioburile rămân prinse în folie.

Aceste folii au fost dezvoltate pentru protecția sticlei și a persoanelor din interior, mai ales pentru încăperile unde predomină ușile și pereții din sticlă, riscul de accidentare fiind ridicat.

 

 

 

 


Avantajele utilizării foliilor de securizare Bruxsafol:

 • Risc scăzut de rănire în caz de spargere a geamului;
 • Oferă protecție la acțiunea razelor UV;
 • Conferă securitate, prin mărirea rezistenței și reținerea cioburilor în caz de spargere a sticlei, asigurând astfel protecția persoanelor din interior;
 • Nu diminuează calitățile estetice ale sticlei și nu distorsionează imaginea;
 • Se pot folosi pe orice tip de geam.

Atenție! Foliile de securizare nu se folosesc împotriva efracției și nu înlocuiesc foliile anti-efracție, ele doar reduc riscul rănirilor cu cioburile cauzate de spargerea unui geam și măresc rezistența sticlei în caz de accident.

FOLII BRUXSAFOL ANTI-EFRACȚIE

Prin utilizarea foliilor anti-efracție puteți asigura diverse obiective, locații sau chiar spațiul locativ.

În cazul unui atac cu obiecte dure sau a altor accidente, folia anti-efracție va menţine în aceeaşi poziţie toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii geamului, diminuând riscul de accidentare cu cioburi și va preveni posibilitatea de pătrundere în interior.

Foliile anti-efracție sunt utilizate ca mijloc de protecție singure sau împreună cu un sistem de alarmă. Rolul acestor folii este de a oferi siguranța împotriva efracției, atacurilor cu pietre, sticlelor incendiare, sau a altor accidente care pot afecta viața și integritatea persoanelor din interior.

AVANTAJE

 • Oferă protecție atât împotriva pătrunderilor prin efracție sau a accidentelor determinate de spargerea geamului (în cazul spargerii, geamul rămâne impenetrabil, accesul în clădire fiind îngreunat).
 • Foliile anti-efracție sunt agrementate și testate conform standardelor interne și internaționale, de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente și Tehnologii în Construcții și îndeplinesc toate condițiile cerute de legislația internă;
 • Oferă protecție împotriva efectelor dăunătoare cauzate de razele UV;
 • Nu diminuează calitățile estetice ale sticlei și nu distorsionează imaginea, foliile fiind clare optic, foarte transparente;
 • Se pot folosi pentru orice tip de geam;
 • Măresc rezistența sticlei în cazul unui accident sau fapt premeditat iar în caz de incendiu, întârzie propagarea focului.

Astfel de folii pot fi aplicate pe suprafețele vitrate ale instituțiilor financiare, clădiri de birouri, instituții de învățământ, centre comerciale, dar și în spații rezidențiale.

Foliile Bruxsafol oferă o protecție „invizibilă” dar extrem de importantă, asigurând un confort sporit utilizatorului. Deși pare o investiție în plus, foliile de protecție reprezintă totuși o variantă mai puțin costisitoare decât înlocuirea geamurilor cu unele securizate sau repararea suprafețelor sparte în urma unor accidente. Inutil să mai amintim și protecția împotriva nocivelor raze UV și faptul că întreținerea se face ușor prin curățare cu ajutorul unei cârpe moi și a soluțiilor comune de curățare a geamurilor, în afara celor abrazive.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contactați departamentul nostru de vânzări: http://www.verla.ro/contactati-ne.html

 

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply