Decorări uimitoare cu ajutorul tapetului printabil

Prin intermediul tapetului printabil poți decora interioarele din casă sau birou cu imagini spectaculoase. Tapetul printabil este ideal pentru a oferi imagini de cea mai bună calitate, impresionând prin culori intense, pline de naturalețe, detalii fine și aplicații creative. Astfel, oricine își poate pune amprenta personală transformând orice spațiu într-un mediu familiar. Personalizarea se poate realiza pe utilaje ce folosesc cerneluri pe bază de (eco-)solvent, latex sau UV, asigurând o rezistență excelentă la lumină și impact.

Tapetul imprimabil este foarte ușor de aplicat. Pe piață există fie variante de tapet cu suport autoadeziv – care se pot aplica direct pe perete fără a fi nevoie de alți adezivi, fie tapet neadeziv care se aplică pe perete cu ajutorul unui lipici special.

Există produse noi destinate decorului pereților. Wallart MRT FX150+ este o folie netexturată, cu aspect satinat care se aplică ușor, grosimea materialului ajutând la acoperirea suprafețelor neregulate. În completare vine Deco Textured LINO MRT – o folie albă mată, embosată. Ambele produse sunt adezive, putând fi aplicate foarte ușor pe perete.

La cele de mai sus se adaugă încă 3 sortimente de tapet neadeziv: Wallfleece Classic 150 o varianta economică și 2 modele Wallfleece Trend 35 și Trend 38 cu aspect structurat. Gama Wallfleece conține tapet printabil neadeziv, realizat din hârtie, care se aplică pe perete cu ajutorul unui adeziv dedicat tapetului. Aceste modele se pretează imprimării cu cerneluri pe baza de eco(solvent), latex și UV.

De ce sa alegem un tapet imprimabil? Avantajele sunt multiple:

  • Se aplică foarte ușor cu un adeziv pentru tapet;
  • Nu formează bule la aplicare, putând fi întins cu ușurință cu ajutorul unei role presoare;
  • După aplicare, tapetul rămâne stabil dimensional, nu se strânge și nu se întinde;
  • Se curăță cu o cârpă curată sau cu ajutorul unei perii moi;
  • Se îndepărtează ușor;
  • Calitate și manipulare excelentă a printurilor;
  • Ușor de tăiat și de aplicat pe orice suprafață de interior;
  • Raport excelent calitate / preț;

Decoraţi interioarele cu imagini impresionante prin utilizarea acestor materiale care se aplică foarte ușor și rapid.

Specialiștii Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere și suport, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie, prin intermediul managerilor zonali și a echipelor de vânzări din Cluj și București.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply