Decorul interior cu produse magnetice

Deja folosite de majoritatea jucătorilor din industria de advertising, produsele magnetice oferă posibilități de utilizare nelimitate, transformându-se într-un instrument extrem de util pentru orice tip de utilizator. De la spații publice precum magazine, școli și teatre până la locuințe personale, aceste produse se pretează pentru aproape tot ce ne înconjoară în mediul citadin.

De ce am propune o soluție cu materiale magnetice? Pentru că ajută la economisirea banilor, este un mijloc rapid și extrem de ușor de realizat.

Am încercat și noi să realizăm decoruri magnetice și am înțeles ușurința acestui mijloc de afișaj grafic. Pentru o exemplificare utilă, amintim cele două metode pe care le punem noi la dispoziție:

 Varianta 1: cu vopsea feromagnetică

– Se aplică vopseaua feromagnetică pe perete;

– Se aplică folie magnetică obișnuită, cu o față albă (grosime: 0.50 mm0.60 mm0.85 mm, disponibile la lățimea de 0.62 m);

– Pentru grafici mai mari și fără îmbinări inestetice, recomandăm foliile magnetice imprimabile, disponibile la lățimea de 1.27 m: PromoMag (grosime 0.30 mm) sau folia de 0.35 mm.

Varianta 2: cu folie magnetică adezivă

– Se lipește pe perete folie magnetică adezivă (0.40 mm sau 0.75 mm). Pentru suprapuneri multiple, recomandăm ca folia magnetică adezivă de la bază să fie cât mai groasă (0.75 mm);

– Se aplică folie feromagnetică imprimabilă DigiPrint PromoSteel (0.30 mm) sau PromoSteel (0.18 mm), ambele disponibile la lățimea de 1.27 m. Foliile feromagnetice permit suprapuneri multiple.

După ce ne-am jucat cu fiecare dintre cele două metode de decorare cu produse magnetice, avem și argumentele necesare pentru a pleda pentru alegerea acestora, în detrimentul altor produse.

Realizarea unui perete magnetic versus alte mijloace de display grafic implică costuri reduse și instalare ușoară. Crearea unui perete magnetic nu presupune mijloace de susținere care să deterioreze peretele pe care s-a realizat.

Odată realizat peretele magnetic, schimbarea graficii se face rapid și fără efort și – poate cel mai important, nu necesită personal calificat; chiar și angajatul dintr-un magazin poate să aplice sau să înlocuiască o grafică de dimensiuni medii, ceea ce duce la costuri de transport și întreținere foarte mici.

Sistemul acesta permite crearea de grafici noi, cu caracter complex, care să susțină campanii de promovare prin crearea de spații dinamice și de impact pentru consumator. Imaginația decoratorului nu trebuie să țină cont de limite ale suprafețelor, astfel că decorurile magnetice se pot realiza atât pe suprafețe plane cât și pe suprafețe curbate. În plus, se pot aplica suprapuneri multiple ale graficilor ceea ce generează decoruri atractive.

Amortizarea investiției într-un astfel de perete magnetic se face în termen relativ scurt, iar rezistența la apă, umiditate și variații de temperatură susțin caracterul economic și inedit al acestei propuneri de decor.

Noi spunem „Let’s start thinking outside the box!” și să încercăm soluții cu efect magnetic.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply