Foliile cu adeziv negru

Când vine vorba de promovare, mediile pe care le avem la dispoziție sunt multiple și extrem de ofertante.

Azi aducem în discuție un suport eficient de promovare – inscripționarea mijloacelor de transport în comun.

De ce este o metodă eficientă? – vehiculele colantate sunt în continuă mișcare, astfel încât mesajul dumneavoastră va fi în permanență promovat. Vehiculul fiind în permanentă mișcare, eliminați costurile suplimentare de comunicare. Un vehicul colantat corespunzător va atrage atenția consumatorilor iar mesajul campaniei dumneavoastră va fi adus în fața consumatorului final fără alte implicații.

Suntem martorii accelerării din ce în ce mai puternice a afișării mesajelor diverselor companii, ne simțim cu toții bombardați de viteza cu care se schimbă acestea. De aceea, firmele de producție publicitară se detașează, în fața clientului, prin capacitatea de a răspunde rapid și eficient solicitărilor acestuia. Pentru astfel de situații, soluția ideală o reprezintă utilizarea foliilor de print cu adeziv negru.

Colantarea vehiculelor în scop publicitar reprezintă o aplicație pe termen scurt și mediu la exterior, pe suprafețe plane sau ușor curbate.

Folie cu adeziv negruAvantajele unei astfel de folii se pot rezuma simplu: folia cu adeziv negru maschează total suprafața de dedesubt, astfel încât folia imprimată care se aplică la suprafață nu este afectată de ce este sub ea, printul păstrându-și culorile reale. O folie normală are un grad de transparență care poate denatura printul, dacă sub ea se află un substrat colorat care ar deveni vizibil după acoperirea cu o folie uzuală, cu adeziv de culoare deschisă/transparent.

Desigur, scepticii vor spune că există pe piață și alte soluții, precum materialele cu adeziv gri (chiar noi oferim folii de acest fel cum sunt cele de la Politape), care se pot substitui destul de bine celor cu adeziv negru. Ce facem însă cu aplicațiile de tip blockout, pentru care se dorește eliminarea integrală a luminii pe anumite porțiuni? În aceste cazuri, foliile cu adeziv gri sunt evident surclasate de cele cu adeziv negru, acestea reușind sa blocheze foarte bine pătrunderea luminii.

Noi am încercat colantarea cu folia celor de la MACtac – JT 5829 SPB, o folie adezivă albă lucioasă cu adeziv semi-permanent de culoare neagră.

Pentru cei care au nevoie de caracteristicile acestei folii, le rezumăm mai jos:

 Folie adezivă monomerică din PVC, albă lucioasă, calandrată.

  • Suportul este din hârtie siliconată de 120 g/mp.
  • Se imprimă digital cu cerneluri pe bază de mild/eco/real solvent, UV și Latex.

Laminarea se realizează cu următoarele serii: LF 3898 (mată), LF 3899 (lucioasă), LF 3894 (semi-mată), PG 7281-84-85, LUV 3898-99 și Permagard 7036 PRO (anti-graffiti).

Folia este special creată pentru aplicații pe platforme de transport public urban (autobuze, taxiuri, tramvaie, trenuri) pe termen scurt până la mediu.

Se folosește cu succes pentru decorări exterioare sau interioare (printuri de diferite dimensiuni, decorare vehicule, semne diFolie cu adeziv negruverse, display-ere etc…

Foliile cu adeziv negru reprezintă soluția ideală pentru proiecte în care este necesară acoperirea aplicațiilor mai vechi, pe suprafețe care nu pot fi curățate suficient de bine și care fac dificilă opacizarea sau stoparea pătrunderii culorilor pe media printată care se aplică pe suprafață.

 Spor la colantat, soluții vă dăm noi!

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply