Hyperion și Verla vor face călătoriile cu trenul mai colorate

publisud2Începând din luna septembrie, pe ruta Craiova – Brașov călătorii din România vor beneficia de o garnitură de tren electrică. Fabricată de Softronic Craiova, garnitura a fost pusă deja în funcțiune pentru probe.

Trenul are patru vagoane cu o capacitate de transport de 200 de pasageri, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 160 de kilometri pe oră.

Înființată de 4 ingineri români, compania care a pus bazele trenului Hyperion speră să ajungă să fabrice garnituri pentru piața internațională, anunțând că au început deja să lucreze la a treia garnitură.

publisud1Hyperion 2 a fost pusă pe șine în august 2015. Publisud Phoenix a fost agenția de marketing, publicitate și relații publice care s-a ocupat de lansarea pe șine a trenului în haine de sărbătoare. Ei au dezvoltat conceptul de marketing, alegând să colanteze integral trenul pentru inaugurarea garniturii.

S-au folosit pentru colantarea trenului materiale furnizate de Verla. Noi am pus la dispoziție folia de print MACtac JT 5921 P și folie de laminare MACtac LF 3991, materiale ideale pentru decor outdoor, cu rezistență de până la 5 ani. Soluția Verla – MACtac KIT colantare polimeric i-a ajutat pe cei de la Publisud să atragă atenția asupra importanței lansării acestui tren pe piața din România. Călătorii vor beneficia nu numai de condiții de călătorie mai bune, ci și de prețuri mai mici comparativ cu operatorul de stat.

Așteptăm și cea de-a treia garnitură și sperăm că lansarea va fi cel puțin la fel de colorată ca cea realizată în această vară de colaborarea Publisud – Verla.

publisud3

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply