Noua serie de imprimante large-format de la OKI

Pe lângă gama de materiale media pe care o pune la dispoziție, Verla vine în întâmpinarea clienților săi și cu echipamente dedicate pentru fiecare tip de business.

Fie că dețineți o companie care are volume mari în producție, fie că de abia ați pornit la drum și încercați să vă croiți un nume, vă susținem cu numeroase soluții de echipamente adaptabile nevoilor dumneavoastră.

În iulie 2015, OKI Data Corporation, subsidiară a grupului OKI, anunța semnarea unui acord cu Seiko Instruments. Prin acest acord OKI cumpără partea de imprimante de format mare a Seiko Infotech Inc, o sucursală a Seiko Instruments.

OKI este un producător de imprimante LED mono/color/white toner și, mai nou, de echipamente Wide Format Print cu cerneluri eco-solvent.

Cu OKI am decis să lucrăm atât pe partea de imprimante Graphic Arts (echipamente de mici dimensiuni), dar și pe partea de Wide Format Printing.

Întregim astfel gama de echipamente cu:

 • imprimante eco-solvent și LED
 • cerneluri CMYK
 • cerneluri neon/fluorescente
 • cerneluri metalice

Pentru a fi remarcat trebuie să ai proiecte creative și ieșite din comun. Comunicarea vizuală se face acum prin mijloace multiple și sub forme și dimensiuni de toate felurile. Acest lucru pune o presiune suplimentară asupra celor din industria de advertising, care trebuie sa aducă tot timpul idei inovatoare. Firmele de producție publicitară trebuie să vină în întâmpinarea clienților cu  rezultate de înaltă calitate, cu impact vizual maxim.

De aceea furnizorii de echipamente de print trebuie să își dezvolte tot timpul tehnologiile și să îmbunătățească în mod constant produsele, deoarece piața solicită rezultate grafice de înaltă calitate și durabilitatea printurilor, atât în mediul indoor cât și în cel outdoor.

Urmând trendul acesta OKI Data Corporation prezintă imprimantele din seria nouă care întrunesc toate așteptările unei comunicări grafice de excepție.

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter E-64s

Introdusă în portofoliu în octombrie 2016 de către cei de la OKI Data Infotech Corporation, imprimanta eco-solvent ColorPainter™ E-64s poate fi recomandată cu succes businessurilor cu volume de producție medii.

Imprimanta OKI E-64s este dedicată producției large format, oferind producție inteligentă și performanță oricărui utilizator. Imprimanta folosește cerneala ECO de înaltă calitate, permite imprimarea pe o gamă largă de medii, cu o durabilitate foarte mare pentru exterior și calitatea perfectă în aplicațiile de interior.

Calitate la preț convenabil este mottoul care tronează asupra lui OKI E-64S. Cu ajutorul OKI ColorPainter E-64s se obțin imagini de înaltă definiție, în culori bogate și îndrăznețe.

Dacă ar trebui să punctăm câteva aspecte care să demonstreze utilitatea acestui model de imprimantă, acestea s-ar rezuma la cele de mai jos:

 • CERNEALA ECO-SOLVENT: miros redus & durabilitate uimitoare pentru aplicațiile outdoor & gamut de culori
 • RAPID: capete de print de mare viteză, sistem de scanare, timp scurt de uscare pentru cerneală
 • PRECIZIE: calitate superioară a imaginilor, smart nozzle
 • SIGUR: sistem de rulare, garanție 2 ani, unitate de take-up inteligent
 • UȘOR DE OPERAT: ajustare automată, CP-Manager

Cu o astfel de imprimantă veți seta în mod sigur un nou standard de producție.

Profitați acum de cea mai bună ofertă pentru acest model de imprimată. În perioada 7.11-31.12.2017 Verla acordă un discount substanțial pentru orice imprimantă de format mare veche. Dacă aveți o imprimantă veche pe care vreți să o înlocuiți, puteți profita de oferta BUY-BACK la achiziția unui pachet avantajos format din imprimanta E-64s plus cerneală, take up + Soft Onix Oki Edition, cu discount Buy-Back în valoare de 3500EUR.

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter M-64s/ 7 CULORI / 6 culori LCIS

 OKI M-64s a fost construită pentru a produce imprimări de calitate premium. Acest echipament satisface în egală măsură semnalistică outdoor dar și industria indoor. Cerneala nou dezvoltată, seria SX, are un gamut larg de culori vii, densitate mare, durabilitate excelentă outdoor și costuri mici. Toate acestea în timp ce mirosul este redus. Seria de cerneluri SX este certificată GREENGUARD Gold pentru emisii reduse de compuși organici volatili în aer.

M-64s combină calitatea, densitatea mare, rezultatele durabile cu viteză de print de până la 66,5 m²/h.
Imprimanta este disponibilă în 2 variante: 6 (C, M, Y, K, Lc, Lm) sau 7 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Gy).

Avantejele OKI M-64s sunt ușor de determinat:

 • Cerneală SX, performanță ridicată cu miros scăzut
 • Spectru larg de culoare
 • Durabilitate outdoor sporită

Ø    Densitate mare

Ø    Flux de aer îmbunătățit

Ø    Cartușe de cerneală de capacitate mare

Ø    Capete de printare cu viteză sporită, de încredere

Ø    DDP – Dynamic Dot Printing technology

Ø    Ionizator inclus

Ø    SNM3 – Smart Nozzle Mapping 3

Ø    SP4 – Smart Pass Technology 4

Ø    Cerneală gri

Ø    Mecanism de ridicare media

Ø    Ajustarea automată a printului

Ø    Software ONYX RIP Center inclus

Profitați acum de cea mai bună ofertă pentru acest model de imprimată. În perioada 7.11-31.12.2017 Verla acordă un discount substanțial pentru orice imprimantă de format mare veche. Dacă aveți o imprimantă veche pe care vreți să o înlocuiți, puteți profita de oferta BUY-BACK la achiziția unui pachet avantajos format din imprimanta M-64s plus cerneală, take up + Soft Onix Oki Edition, cu discount Buy-Back în valoare de 9 000EUR pentru varianta in 6 culori sau Buy-Back în valoare de 9 500EUR pentru varianta în 6 culori LCIS.

 

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter H3-104s

OKI H3-104s înseamnă printuri de calitate fără compromisuri. Imprimanta a fost dezvoltată pentru viteză mare la imprimare și durabilitate. Robustă dar în același timp performantă, H3-104s realizează printuri de calitate superioară și culori dense care îi satisfac atât pe cei care caută rezultate bune ale printurilor dar și pe cei care au volume de producție mari.

Imprimanta realizează printuri la lățime de maximum 104 inch. Cerneala nou dezvoltată, seria SX, are un larg gamut de culori vii, densitate mare, durabilitate excelentă outdoor și costuri mici. Toate acestea în timp ce mirosul este redus. Seria de cerneluri SX este certificată GREENGUARD Gold pentru emisii reduse de compuși organici volatili în aer. Puteți produce cu orice fel de imprimare, atât pentru indoor cât și pentru outdoor, putând fi folosită chiar și pentru aplicații în spații închise unde există limitări ale emisiilor chimice în aer.

Avantaje:

Ø    Cerneală SX, performanță ridicată cu miros scăzut

Ø    Spectru larg de culoare

Ø    Durabilitate outdoor sporită

Ø    Densitate mare

Ø    Cartușe de cerneală de capacitate mare

Ø    Capete de printare cu viteză sporită, de încrederea

Ø    DDP – Dynamic Dot Printing technology

Ø    CP_Manager Software

Ø    Kit pentru printare mesh

Ø    Suport pentru imprimare pe ambele fețe

Ø    SSS – Safe scanning system

Ø    SNM2 – Smart Nozzle Mapping 2

Ø    SP4 – Smart Pass Technology 4

Ø    Cerneală gri

Ø    Ajustarea automată a printului

Ø    Software ONYX RIP Center inclus

Profitați acum de cea mai bună ofertă pentru acest model de imprimată. În perioada 7.11-31.12.2017 Verla acordă un discount substanțial pentru orice imprimantă de format mare veche. Dacă aveți o imprimantă veche pe care vreți să o înlocuiți, puteți profita de oferta BUY-BACK la achiziția unui pachet avantajos format din imprimanta H3-104Ss plus cerneală + take up + Soft Onix Oki Edition, cu discount Buy-Back în valoare de 12 000EUR.

Sunteți interesați de echipamente de ultimă generație? Contactați Verla la adresa de e-mail: echipamente@verla.ro sau la  telefon: 0743 378 461/ 0744 583 380 pentru Large Format Printers și 0744 583 380 pentru Graphic Arts.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply