Noul trend: tabla școlară

Vă mai aduceți aminte de creta albă pe care o țineați între degetele transpirate de emoție, în timp ce profesorul vă scotea la tablă pentru a rezolva o ecuație complicată sau pentru a descifra o încâlcită capcană gramaticală? Iată noul trend care vă ajută să tratați nostalgia chiar la domiciliul dumneavoastră: tabla școlară. Este imposibil să nu adorăm această tendință. Amplasată în spații rezidențiale, birouri sau spații comerciale, tabla școlară îți dă posibilitatea de a schimba aspectul spațiului interior doar cu ajutorul unui burete și a cretei – desenează, calculează, compune orice îți trece prin cap.

Materialele necesare pentru a înfăptui orice tip de design cu ajutorul tablei școlare le găsiți în gama de produse Verla. Cu variante de culoare pe placul tuturor, lista de produse conține varianta de culoare neagră, clasicul verde și alb.

wallchalker
Pentru a vă ușura procesul de selecție, amintim mai jos specificul fiecărui produs din gamă.

Folie tablă școlară neagră MACtac WallCHALKER

mactac-wallchalkerEste un vinil negru mat cu textură specială. Poți crea un întreg perete, fără a fi nevoie de un proces anevoios și de durată. Acum eliminăm vopseaua și timpul de uscare necesar pentru realizarea unui perete de acest fel. Această folie speciala se poate desena cu cretă solidă sau lichidă și chiar se poate imprima cu cerneluri UV.
Aplicarea pe perete se face foarte ușor, folia având un adeziv removabil conceput astfel încât să poată fi aplicat chiar și pe suprafețe mari. Cu toate acestea folia se îndepărtează fără a lăsa urme chiar și la doi ani de la aplicare. Și dacă nu v-am convins până acum, vă spunem ca puteți aplica folia chiar și la 0° C fără a întâmpina probleme.

Posibilitățile de folosire sunt nelimitate: de la decorarea pereților în școli, baruri, magazine sau hoteluri până la realizarea de meniuri și reclame, semne pentru bucătării sau săli de ședință. Folia pentru tabla școlară vă ajută să animați orice spațiu. Puteți amenaja cu multă imaginație camere de joacă pentru copii, iar aceștia cu siguranță vor fi încântați de rezultat.

Folie tablă școlară verde închis D-C-FIX

tabla-scolara-verde4În completare amintim și folia de culoare verde de la DC-Fix, un autocolant care imită cu succes tabla școlară. O puteți aplica cu ușurință pe pereți sau pe ușile dulapurilor pentru a vă crea un spațiu ideal pe care să notați mesaje simpatice sau liste cu lucruri rezolvat.


Iată doar câteva idei pentru aplicații:
•  decorarea pereților pentru baruri, magazine, hoteluri
•  meniuri
•  reclame
•  semne pentru bucătării
•  semne pentru săli de ședință
•  camere de joacă pentru grădinițe
•  camerele copiilor

Folie tablă școlară albă (whiteboard) D-C-FIX

tabla-scolara-albaDe data aceasta o folie de culoare albă, de tip whiteboard, folia de la DC-Fix are aceleași proprietăți ca și cea menționată anterior. O puteți lipi la fel de ușor pe perete sau obiecte de mobilier. Singura diferență, aici veți folosi un marker nepermanent pentru a vă înscrie mesajele dorite. Ca și în cazul celorlalte produse, puteți integra acest tip de folie atât în spații tranzitate cât și pentru săli de ședință sau reclame.

La Verla găsești produsele ideale din seria tablă școlară care te vor ajuta să recompui orice spațiu după propria ta imaginație.

Mai ai nevoie doar de cretă și burete!

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply