Rapiditate și economie cu noul Poli-Flex Turbo

Articolele textile pot fi transformate cu ușurință în elemente asertive pentru orice tip de mesaj. Prin personalizare, acestea se transformă într-un suport de promovare a intereselor, gusturilor, ideilor sau afilierilor la un grup. Folosite la scară mare devin purtător al unor mesaje promoționale. Fie că promovați imaginea companiei prin sigle sau aduceți în fața publicului arta, sportul sau ideile politice, textilele personalizate pot intermedia cu succes transmiterea mesajului, asigurând în același timp costuri reduse.

Dezvoltarea tehnologică continuă generează constant noi materiale, care urcă podiumul la capitolul calitate și avantaj în utilizare. Propunerea săptămânii este noul Poli-Flex Turbo disponibil atât în varianta de folii color cât și folie albă pentru print. Produse de Poli-Tape, foliile se detașează prin aplicare rapidă în doar 3 secunde, ceea ce asigură utilizatorului un plus de economie de timp și resurse. Poli-Flex Turbo este disponibil în 24 de culori, incluzând chiar nuanțe metalice și neon, care aplicate pe suport textile rezistă la spălări până la 60 grade.

Puteți personaliza materiale textile confecționate din bumbac, poliester, nylon, amestec de bumbac și poliester sau chiar poliester acrilat.

Folia de print Poli-Flex Turbo Print este ideală atât pentru textile albe cât și pentru textile color. Folia nu are conținut de PVC, plastifianți sau metale grele.

Puteți realiza orice model de grafică pe care să îl transformați apoi în realitate cu ajutorul unui printer pe solvent. În doar 3 secunde la o temperatură de 160 grade puteți aplica folia pe suportul textil. Obțineți astfel un material promoțional de impact la costuri reduse.

Verla susține noile game de produse Poli-Tape, care se detașează prin „calitatea detaliului” oferind posibilitatea de a imprima cu litere și simboluri de mici dimensiuni, cu detalii greu de  realizat cu alte materiale, asigurând totodată o rezistență mare la spălare.

Fie că ești la început de drum sau deja ai o afacere bine închegată, cu siguranță ai nevoie să fii în permanență informat cu privire la ultimele tendințe.

Materialele și dar și echipamente destinate transferului termic sunt disponibile la Verla.

 Doar spui Turbo și gata tricoul personalizat !

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply