Retrospectiva toamnei: Noutățile Verla la Print & Sign 2017

Luna septembrie a încheiat cu succes unul din cele mai cunoscute târguri dedicate industriei de print din Europa de S-E.

Pe lângă faptul că ne-a pus pe toți în contact cu expozanți importanți din Europa sau distribuitori ai unor branduri de renume internațional, PRINT&SIGN ne-a adus mai aproape de spectacolul tehnologic prin accesul facil la echipamente inovatoare ce au fost puse în funcțiune pe întreaga perioadă a târgului.

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, târgul de la Romexpo a deschis ușile către tehnologii interactive și comunicare vizuală, punând la dispoziția fiecărui vizitator idei și exemple de business.

Verla și-a dorit anul acesta să fie în ton cu tendințele și a creat un stand interactiv în care atât cunoscătorii, cât și noii întreprinzători să găsească  un spațiu de discuție agreabil. Vizitatorii standului au găsit un spațiu plin de culoare, în care echipa Verla și-a pus pe tavă toate cunoștințele și imensa pasiune pentru industria digitală.

Prin standul de la Print & Sign, Verla a încercat să aducă în atenția consumatorilor gama de materiale media pe care o pune la dispoziție, dar și oferta generoasă de echipamente adaptabile oricăror businessuri.

 

Facem o scurtă prezentare a echipamentelor care au fost prezente în standul Verla de  la Print & Sign:

Imprimanta Eco-Solvent OKI ColorPainter E-64s

Introdusă în portofoliu în octombrie 2016 de către cei de la OKI Data Infotech Corporation, imprimanta eco-solvent ColorPainter™ E-64s poate fi recomandată cu succes businessurilor cu volume de producție medii.

Calitate la preț convenabil este mottoul care tronează asupra lui OKI E-64S. Folosind cerneală ECO de înaltă performanță, E-64s permite imprimarea pe o gamă largă de medii, cu o durabilitate foarte mare pentru exterior și calitatea perfectă în aplicațiile de interior. Cerneala SX cu care este echipată seria ColorPainter este prietenoasă cu mediul, având miros redus și un generos gamut de culori. Cu ajutorul OKI ColorPainter E-64s se obțin imagini de înaltă definiție, în culori bogate și îndrăznețe.

Roland TrueVIS VG-640 / VG-540

Recunoscută ca fiind Cea mai bună soluție print & cut, Seria TrueVIS de la Roland a primit din partea EDP (European Digital Press) o distincție în acest sens în 2016. Anul acesta Premiul EDP 2017:  Best Print & Cut Solution a mers tot la seria TrueVIS.

Recunoașterea EDP pentru 2 ani la rând demonstrează că Roland DG, pionierul tehnologiei de imprimare de mare format, continuă să conducă printr-un portofoliu de produse de neegalat, aducând în față combinații câștigătoare.

Seria SG oferă tehnologia avansată TrueVIS la un preț imbatabil și este soluția ideală pentru furnizorii de servicii de imprimare care se află la început de drum sau pentru cei care doresc să-și sporească capacitățile de producție.

Roland VersaUV LEF-300

Pentru cei interesați de imprimarea UV, seria VersaUV LEF de la Roland imprimă imagini excelente pe o mare diversitate de materiale și obiecte. Personalizarea se face direct pe  suporturi cu grosimi de până la 100 mm. Seria a suferit îmbunătățiri care îi permit acum să imprime pe obiecte mai mari, iar tipărirea se face de 1,6 ori (*CMYK) mai rapid decât la modelele anterioare. Astfel, seria VersaUV LEF devine sinonimă cu productivitatea. Echipamentul folosește cerneală albă și transparentă (cu aspect lucios), putând da naștere unor lucrări de calitate premium, sporind astfel posibilitățile de creație.

Roland CAMM-1 GR-640 / GR-540 / GR-420

Taie mai mult – Taie mai repede – Taie cu precizie – acesta este sloganul pe care trebuie să îl urmăriți dacă sunteți în căutarea unui cutter-plotter de format mare.

Propunerea pentru această categorie este seria CAMM-1 GR, cea mai nouă și cea mai rapidă serie produsă de Roland, o serie care combină tăierea de mare viteză caracteristică mediului industrial, cu o excepțională precizie de tăiere. Sub structura robustă a lui Roland CAMM-1 GR se ascunde compatibilitatea cu o multitudine de suporturi media și ușurința în utilizare, ceea ce îl transformă într-un instrument care poate da un impuls considerabil productivității. Puteți realiza aplicații începând de la suporturi media extrem de subțiri până la folii reflectorizante foarte groase, acoperind astfel o gamă întreagă de materiale.

Nu au lipsit nici echipamentele dedicate transferului termic.:

Beta Maxi QRIdeală pentru aplicarea foliilor și hârtiilor termo-transferabile pe materiale textile și nu numai.

Imprimante cu tehnologie LED:

OKI PRO 6410 Neon ColorTonerul este colorat puternic în culori neon care se văd și sub acțiunea luminii UV (blacklight).

Noua tehnologie care permite schimbarea tonerului W (alb) cu cel K (negru) oferă designerilor, studiourilor de grafică şi producătorilor din industria publicitară o nouă oportunitate în imprimare, proofing și producție.

OKI PRO 8432 WT  – Tehnologia cu toner alb, dezvoltată special pentru imprimarea foliilor și hârtiilor de termotransfer, cu dimensiuni până la A3 și grosimi de maxim 256 gr, pentru personalizarea textilelor și non-textilelor.

Combină tehnologia High Definition (HD) Color printing și Single Pass Color cu noul toner, mărind astfel opacitatea imprimării cu alb și a rezistenței la spălare a materialelor textile personalizate.

OKI PRO 7411 WTSe remarcă prin tehnologia pentru toner alb și abilitatea de a ajusta unde și cât de mult (toner) alb vrei.

Imprimă alb plin pe folie transparentă, albă sau colorată și pe o mare varietate de materiale ce pot personaliza tricouri, articole promoționale, papetărie, invitații, meniuri s.a.

În ceea ce privește selecția de materiale expuse în timpul târgului, cei interesați au putut să vadă cele mai noi sisteme de expunere, materiale textile dedicate indistriei de print digital, dar și materiale pentru decor.

Materialele aflate în trend au fost expuse cu eleganță pe Pop-up-urile London – cea mai nouă propunere de afișaj, care se detașează de alte soluții prin calitatea excelentă și posibilități de conectare 90 sau 180 grade. Dacă adăugăm și opțiunea de iluminare cu ajutorul perdelei led putem înțelege de ce POP-UP-ul London este recomandat celor aflați în căutare de modalități de expunere vizuale de impact.

La fel de căutate, profilele de aluminiu pentru construcția casetelor au fost și ele prezente în standul Verla: Profil LED 40×22 mm, Profil LED 60×22 mm.

Pentru cei interesați de selecția de materiale, amintim:

  • Folie WallArt alb mată MRT FX 150+ – pentru decorarea pereților
  • WW 100 – folie pentru suprafețe neregulate precum caramida
  • Deco Fresco – tapet adeziv cu structură gen frescă

Rezervați-vă câteva minute pentru a vă delecta cu un scurt video de la standul Verla construit la Print & Sign.

Fiecare vizită primită al standul nostru a reprezentat pentru noi un semn de apreciere venit atât de la vechi colaboratori, cât și de la colaboratori viitori, aducându-ne mai aproape de reușită. Și  ce poate fi mai frumos decât o recunoaștere suplimentară venită și din partea organizatorilor care ne-au premiat cu distincția Print Interior Solutions!

Sunteți interesați de echipamente de ultimă generație? Contactați Verla la adresa de e-mail: echipamente@verla.ro sau la  telefon: 0743 378 461/ 0744 583 380 pentru Large Format Printers și 0744 583 380 pentru Graphic Arts.

Doriți consultanță pentru materiale sau sisteme de expunere?  Contactați-ne la Tel: 021 326 46 40/ e-mail: bucuresti@verla.ro sau  Tel: 0264 449 450/ e-mail: cluj@verla.ro.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply