Roland DG câștigă Premiul EDP – “Cea mai bună soluție print & cut” pentru al doilea an la rând

Roland DG se mândrește cu o nouă distincție acordată de EDP (European Digital Press) pentru categoria ‘Best Print & Cut Solution’ (Cea mai bună soluție print & cut) pentru noua serie TrueVIS SG inkjet. Câștigătoarele  de anul acesta, SG-540 și SG-300, continuă tradiția Roland și în acest an după ce, în 2016, Roland primea aceeași distincție pentru seria TrueVIS VG.

Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul FESPA 2017 din Hamburg, Germania, iar trofeul a fost înmânat lui Gillian Montanaro, Head of Marketing la Roland DG EMEA. După primirea acestui premiu Gillian Montanaro declara: “Compania Roland DG este mândră că a primit acest premiu. Ne aflăm într-un moment important pentru industria de print care se străduiește să inoveze continuu și să aducă pe piață cele mai bune soluții. Această recunoaștere EDP demonstrează că Roland DG, pionierul tehnologiei de imprimare de mare format, continuă să conducă printr-un portofoliu de produse de neegalat, aducând în față o combinație câștigătoare de fiabilitate, precizie, calitate și rentabilitate.”

Gillian Montanaro, Head of Marketing, Roland DG EMEA, primește Premiul EDP Cea mai bună soluție print & cut pentru noua serie TrueVIS SG

EDP este o asociație binecunoscută domeniului de print prin faptul că realizează anual evaluări în ceea ce privește tehnologiile de imprimare de ultimă oră, acordând distincții celor mai bune soluții. Comitetul tehnic al European Digital Press Association declara despre seria TrueVIS SG: „Bazat pe noul motor de imprimare cu capete FlexFire, TrueVIS SG accelerează mult producția comparativ cu modelele mai vechi existente pe piață. Aceste modele SG sunt o combinație bună între preț și valoare adaugată.”

Montanaro  menționa: „Tehnologia de print & cut dezvoltată de Roland DG este recunoscută ca fiind lider la vânzări, având peste 116 000 de unități vândute în întreaga lume. Noua gamă TrueVIS duce imprimarea integrată și tăierea la nivelul următor în ceea ce privește caracteristicile inovatoare și funcțiile de îmbunătățire a performanței. Seria SG oferă tehnologia avansată TrueVIS la un preț imbatabil și este soluția ideală pentru furnizorii de servicii de imprimare care se află la început de drum sau pentru cei care doresc să-și sporească capacitățile de producție.”

Pentru informații suplimentare legate de echipamentele Roland, contactați departamentul tehnic al Verla, dealer național autorizat in România: e-mail echipamente@verla.ro | telefon 0744 583 380 / 0743 378 461.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply