Samba FR – material dublu premiat la VISCOM

În cadrul  expoziției  VISCOM, organizată la premiere-samba-frDusseldorf la sfârşitul anului 2013, unul dintre produsele universal recunoscute de către vizitatori ca fiind revoluționare pentru industrie a fost Samba FR. Acesta este un nou material textil, neșifonabil, pentru casete luminoase și multe alte aplicații, creaţie a proDSC_0091  ducătorului german A. Berger GmbH. Standul producătorului de materiale textile destinate imprimării a avut un număr impresionant de vizite.

Juriul VISCOM i-a acordat distincția de „cel mai bun produs al anului 2013” în categoria materiale textile, dar și o distincție specială.

Directorul evenimentului, Petra Lassahn,DSC_0113 a acordat premiul amintit pentru 8 categorii, iar la final, premiul special a revenit produsului Samba FR pentru mica revoluție pe care a produs-o în domeniul materialelor textile imprimabile, în anul care a trecut de la lansarea lui pe piață. Faptul că acest material textil certificat pentru cerneluri solvent, UV, Latex și sublimare (transfer cu hartie) a devenit cel mai îndrăgit material al furnizorilor de materiale imprimate, se datorează mai multor motive: împiedică trecerea apei și a aerului, este tratat împotriva poluării, şi poate fi folosit în multe aplicații: corturi, umbrele de soare și ploaie, sisteme de expunere, sisteme de afișaj cu ramă, bannere textile, structuri gonflabile etc… Orice destinație ar avea, produsul rămâne rezistent la cute.

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply