Sistemele de afișare: soluția practică și elegantă pentru orice mesaj

Continuăm seria sistemelor de expunere cu soluții de afișare complementare pop-upurilor prezentate anterior.

Recomandăm azi tot soluții care se pot personalize cu materiale textile – sisteme de afișare 3D.

Adresate atât firmelor de producție publicitară, cât și celor care vor să se promoveze, sistemele 3D constituie soluția prin care orice mesaj de promovare ajunge la publicul țintă într-o formă cât mai captivantă dar și elegantă. Soluția sistemelor mobile de afișare este ideală atât prin rapiditatea cu care se montează, cât și și prin eleganța suportului textil pe care se imprimă mesajele promoționale.

Sistemele 3D sunt construite din segmente de aluminiu care se îmbină într-o structură spațială foarte mult apreciată, personalizarea făcându-se exclusiv cu materiale textile care se imprimă digital.

Ce recomandă un sistem 3D? 

Îmbinarea segmentelor este ușoară, având butoane cu arc pentru o potrivire rapidă. Sistemul poate fi utilizat pentru campanii care implică acțiuni repetate de transport și montaj. Sistemele sunt rezistente la montaje/demontaje succesive și foarte stabile.

Pentru proiecte spot, care trebuie sa fie finalizate într-un interval extrem de mic, dar care să producă și efectul vizual scontat, sistemele 3D reprezintă o soluție bună. Sisteme cu autoformare sunt cunoscute pe piața dedicată. Interesul advertiserilor pentru astfel de soluții este de înțeles deoarece suprafețele de expunere sunt mai mult decât generoase, iar aspectul unui astfel de sistem nu poate să fie trecut cu vederea.

Variante numeroase de sisteme de afișare modulare își dovedesc eficiența încă de la prima utilizare. Putem sublinia utilitatea prin montarea extrem de ușoară si caracterul compact al sistemului, care poate să fie transportat foarte simplu dintr-un loc în altul. Le vedem de fiecare dată la evenimente cu caracter temporar deoarece permit afișarea mesajelor în orice spațiu, rămânând o opțiune de luat în calcul atunci când vine vorba despre comunicarea unei acțiuni de promovare.

Prezentăm aici cele mai cunoscute sisteme de afișare 3D pe care le găsiți in portofoliul Verla.

Sistem afisare 3D-08 drept, cu suport

Sistem 3D Expo

          

Sistem afisare 3D-12 curb, fara picioare de sustinere

Sistem afisare 3D-05 curb, cu picioare de sustinere

Sistem afisare 3D-02 drept, cu picioare de sustinere

 

Sistem L

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi site-ul Verla unde vei găsi cu siguranță cel puțin o soluție care să se potrivească nevoilor tale.

Specialiștii Verla vă stau la dispoziție pentru consiliere şi suport, prin intermediul managerilor zonali şi a echipelor de vânzări din Cluj şi Bucureşti.

 

Bucureşti, Calea Vitan nr. 238, sector 3
Tel: +4 021 326 46 30 Fax: +4 021 326 46 50 Mobil: +4 0729 016 484
bucuresti@verla.ro

Cluj Napoca, Str. Corneliu Coposu nr. 41
Tel: +4 0264 449 450 Fax: +4 0264 449 451 Mobil: +4 0721 242 216
cluj@verla.ro

 

This entry was posted in Categorii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply